سخنگوی عمومی حکومت طالبان در واکنش به درخواست یوناما برای رعایت حقوق بشر گفته که افغانستان مطابق با فرهنگ و اصول اسلامی خود حقوق بشر را تامین می کنند. وی از کشورهای غربی خواسته که توقع حقوق بشر مطابق با معیارهای خود را از افغانستان نداشته باشند.
به گزارش انصار، ذبیح الله مجاهد، سخنگوی عمومی حکومت طالبان از تأمین حقوق شهروندی در افغانستان اطمینان داد و در واکنش به درخواست یوناما برای رعایت حقوق بشر، تأکید کرد که افغانستان با فرهنگ و اصول اسلامی خود عمل می کند.
ذبیح الله مجاهد از کشورهای غربی خواست که انتظارات خود را بر اساس ملاک های خودشان نداشته باشند.
به نقل از تلویزیون دولتی ملی، وی گفته که پس از روی کار آمدن حکومت طالبان تلفات انسانی در کشور کاهش یافته و مردم در راستای حل مشکلات شان به محاکم مراجعه می کنند.
سخنگوی حکومت طالبان از شهروندان خواسته تا اگر در جای حقوق شان پایمال می شود به معینیت سمع شکایات وزارت امر به معروف و نهی از منکر مراجعه کنند.
گفتنی است که پیش از این یوناما با نشر گزارشی از حکومت طالبان خواسته بود تا در افغانستان حقوق بشر را رعایت کنند.
لینک مطلب: https://www.ansarpress.com/farsi/34784